TIJDELIJKE ACTIE!

GROEPSTRAINING

Juist in deze tijd is van het groot belang om fit en vol energie te blijven.

Wil jij dat ook? Ik kan je daarbij helpen. Vanwege het coronavirus zijn we met elkaar in een bijzondere tijd terecht gekomen en daarom heb ik een tijdelijke actie.

Tegen een gereduceerd tarief ga ik je helpen je sportieve doelen te bereiken.

 

Ik ben Emmanuel Biwott, ik woon in Voorthuizen en ben professioneel atleet. Ik ben geboren in Kenia en heb daar een groot gedeelte van mijn leven gewoond. Zoals je misschien weet is Kenia een land dat veel hardlopers voortbrengt. Ik ben één van hen. Mijn hele leven loop ik al hard en doe dat met veel enthousiasme. Nog steeds loop ik per week zo’n 150 kilometer hard. Sinds 2011 woon ik in Nederland.

 

Naast dat ik atleet ben, ben ik sportmasseur en personal trainer. Het is mijn passie om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Ook jóú wil ik graag helpen. Vanwege het coronavirus hebben veel mensen nu wat meer tijd. Die tijd kun je op een positieve manier invullen door meer te gaan sporten. Buiten wordt het zichtbaar weer lente. Heerlijk! Het is juist nu de perfecte tijd om je hardloopschoenen aan te trekken en te gaan sporten.


Ik geef trainingen in groepen van 2 (+ mijzelf als trainer, dus in totaal zijn we met 3 personen). We houden natuurlijk genoeg afstand van elkaar (minimaal 1,5 meter). Allemaal volledig conform de voorschriften van de overheid.

 

De trainingen worden gegeven op:

  • Dinsdagavonden van 19.00 – 20.00 uur > 5 km

  • Donderdagavonden van 19.00 – 20.00 uur > 10 km

 

De investering die je in jezelf gaat doen is € 25 per 4 weken. Geen lange verplichtingen, per maand opzegbaar.

Als je meer informatie wilt, kan je een contact opnemen via 06-11257648 of info@misuli.nl

Aanmelden groepstraining
Geslacht

Bedankt voor je aanmelding!

We nemen z.s.m. contact met je op.