top of page

OVER MIJ

Misuli-08371.jpg

Personal best marathon: 2:18:35

Personal best half marathon: 1:02:08

Personal best 25 km: 1:19:02

Personal best 10 km: 29:12

Naast massages en trainingen geven, loop ik zelf nog steeds. Niet meer om bovenstaande pr's te verbreken, maar wel om af en toe tempomaker te zijn in marathons voor dames. Ik vind het heel leuk om dit nog steeds te kunnen doen!

Ik ben Emmanuel Biwott, geboren in 1984. Sinds 2003 ben ik bezig met atletiek als een lange afstand loper. Mijn favoriete afstand is de marathon. Sinds ik begon met hardlopen, ben ik geïnteresseerd geweest in hoe het lichaam werkt en reageert op inspanning. Zelf heb ik ook veel blessures gehad en ben altijd op zoek geweest naar de beste oplossingen hiervoor. Ik heb mezelf veel aangeleerd over herstel en preventie.  

Mijn interesse in sportmassage hierdoor werd groter. In 2015 heb ik de massage cursus sport massage bij MOOD massage in Amersfoort.

Sindsdien heb ik veel klanten van over de hele wereld geholpen. Van topsporters tot niet-sporters.

Ik help graag mensen van alle niveaus om hun lichaam in balans te houden. Ook degene die pijn hebben in het lichaam door niet sport-gerelateerde zaken.

Ik ben geboren in Kenya en woon in Nederland sinds 2011. Ik prefereer om Engels te praten en mezelf uit te drukken, maar ik praat ook Nederlands.

 

'Misuli' is een woord uit Swahili dat betekent 'spieren'. Ik geloof dat het hele lichaam werkt als één geheel en daarom alle spieren moeten worden behandeld voor een goed lopend lichaam. 

bottom of page