top of page
ONTSPANNINGMASSAGE

Voor een ontspanningsmassage ben je bij Misuli aan het juiste adres. Wil je even ontspannen na een drukke dag? Tijdens de ontstpanningsmassage kom je helemaal tot rust. Tijdens de behandeling worden verschillende massagetechnieken toegepast.

STRESS EN SPANNING

Het voortdurend aanspannen van spieren door stress, kan leiden tot pijn in het lichaam. Met name in rug en hoofd/nek. Door lichamelijke inspanning en ontspanning kan langdurige stress worden voorkomen. Bij Misuli zijn voldoende mogelijkheden om én in beweging te komen, maar ook een ontspanningsmassage te ondergaan. Door beiden regelmatig toe te passen in je leven, zal je merken dat je beter in je vel komt te zitten.

DE BEHANDELING

Geef vooraf goed aan waar je met name last hebt. Sommige mensen voelen met name last in de nek, terwijl anderen weer meer klachten hebben in de rug of bij de schouders. Op deze manier zorgen we er voor dat het onderdeel van je lichaam waar de meeste klachten vandaan komen, de meeste aandacht krijgt. Je zal volledig tot rust komen en met onstpannen spieren de deur uit gaan.

SUU02740.jpg
bottom of page