top of page
SPORTMASSAGE
SUU02760.jpg

Heb jij last van vermoeide spieren, spierpijn stijfheid of kramp? Dan kan de spierconditie verbeterd worden door een sportmassage bij Misuli. Ook voor blessurepreventie is sportmassage een zeer goede behandeling.

DE BEHANDELING

Tijdens de sportmassage worden de spieren aangepakt door  een diepe massage. Hierdoor ontstaat een verbeterde bloeding van het spierweefsel. Daardoor wordt de spierpijn minder, doordat het melkzuur wordt afgevoerd. Ook het vocht, de veroorzaker van zware ledematen wordt hierdoor sneller afgevoerd. De sportmassage zorgt er voor dat de verhardingen in de spieren weer zacht worden.

PREVENTIEVE BEHANDELING 

Mocht jij binnenkort een grote inspanning gaan leveren, dan doe je er goed aan om jouw spieren voor te bereiden op wat komen gaat. Je kunt hierbij denken aan een hardloopwedstrijd, wintersport of een andere sport. Door een preventieve sportmassage krijg je minder snel spierpijn en verminder je de kans op blessures.

VOOR NIET SPORTERS

Ook voor niet sporters is de sportmassage een aanrader. Veel mensen hebben last van verschillende pijntjes, zoals een stramme rug, stijve nek of zware benen. Door de diepe massage, worden de spieren weer gestimuleerd en de doorbloeding op gang gezet. Hierdoor herstel je sneller van de pijntjes. 

bottom of page