top of page

TIJDELIJKEACTIE!

Personal training

Vanwege het Corona virus wil ik graag mensen helpen: tegen gereduceerd tarief kan ik je begeleiden in het behalen van je doelen. Heb je nu meer tijd voor jezelf en ben je van plan om nu dan eindelijk te trainen voor een halve of hele marathon?

Meld je hieronder aan!

Ik ben Emmanuel Biwott, ik woon in Voorthuizen en ben professioneel atleet. Ik ben geboren in Kenia en heb daar een groot gedeelte van mijn leven gewoond. Zoals je misschien weet is Kenia een land dat veel hardlopers voortbrengt. Ik ben één van hen. Mijn hele leven loop ik al hard en doe dat met veel enthousiasme. Nog steeds loop ik per week zo’n 150 kilometer hard. Sinds 2011 woon ik in Nederland.

 

Naast dat ik atleet ben, ben ik sportmasseur en personal trainer. Het is mijn passie om mensen te helpen hun sportieve doelen te behalen. Ook jóú wil ik graag helpen. Vanwege het coronavirus hebben veel mensen nu wat meer tijd. Die tijd kun je op een positieve manier invullen door meer te gaan sporten. Buiten wordt het zichtbaar weer lente. Heerlijk! Het is juist nu de perfecte tijd om nog vaker je hardloopschoenen aan te trekken en lekker te gaan sporten.

SUU02689.jpg

Wat gaan we doen

Ik word jouw coach. We gaan 1x per week samen trainen. Dat moment plannen we samen in. Geen training in een groep, maar een exclusieve 1-op-1 training. Uiteraard gaan we, conform overheidsmaatregelen, voldoende afstand houden (1,5 meter). Ook maak ik een schema, gebaseerd op jouw doelen. 

 

De investering die je in jezelf gaat doen is € 45 per 4 weken. Geen lange verplichtingen, per maand opzegbaar.

Als je meer informatie wilt, kan je een contact opnemen via 06-11257648 of info@misuli.nl.

bottom of page